maanantai 1. heinäkuuta 2013

PARIS


Me lähdettiin Helsinkiä kohti kymmenen maissa sunnuntaina, siellä yövyttiin yks yö ja maanantaina lähdettiin lentokoneella Pariisiin. Me oltiin vuokrattu pieni asunto aika lähellä Pariisin keskustaa, mutta kun me saavuttiin sinne pieni pala nousi kurkkuun. Sillä talo oli vanha ja ränsynen sekä graffitien koristelema. Istuttiin siellä melkein tunti ennen kuin joku tuli päästämään meidät sisälle. Rappukäytävä olikin sitten taas yks ihana yllätys, se me jo tiedettiin että asunto sijaitsee neljännessä kerroksessa ilman hissiä. Mutta ne rappuset tuntu kyllä aika kamalilta, ne oli todella kapeat ja siellä haisi home ja putkistot. Eikä ihme koska kaikki putket oli esillä. Mutta kun päästiin vihdoin ja viimein meidän asuntoon se oli oikein viihtyisä ja moderni, joten vaikka alku oli vähän huono kaikki päätty oikein hyvin:))

Me käytiin Eiffel tornilla, Notre Damella, Riemukaarella, Seine risteilyllä ja nähtiin monia kirkkoja, torneja, siltoja minkä nimiä en edes tiedä:P Nähtävyyksiä on aina kiva katsoa, siellä tuli kyllä todella pieni olo kun katsoi Eiffel tornia sen juurelta ja ihaili Notre Damen patsaita. Me käveltiin paljon. Joka ilta sai ihailla ihania uusia rakkoja jotka sai sitten laastaroida seuraavana aamuna.. Nyt jälkeenpäin kun tätä reissua muistelee, tulee vain mukavia muistoja mieleen, mutta kyllä siellä oli välillä niin epätoivonen ja haikea olo kun jahdattiin ruokapaikkaa vaikka kuinka kauan eikä ollut mitään juotavaa ja jalat oli kuin makaronit. Mutta ei koko ajan voi olla kivaa.  Mutta lyhyesti sanottuna nähtiin paljon, koettiin paljon, oltiin ilosia, oltiin surullisia Ja sen myös tiedän että tulen vielä palaamaan Pariisiin koska en vielä kerenny koke kaikkea mitä siinä kaupungissa haluan tehdä!

Oho, tulipa selostus! Plussat sille joka jaksoi lukea:) Tässä oli siis kuvia, videomateraaliakin löytyy jos haluatte että semmosen vielä kehittelen.

3 kommenttia:

  1. joo videotavideota!! onko sulla instaa :)?

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Olet hyvä kuvaaja. Laitappas viimein videota tulemaan...

    VastaaPoista